VK Lokalarrangement Platform


Tirdag den 11. september kl. 19.30
 

Koncert med Vokalensemblet Vokal Vest
 

Entre: 75 kr.
Medlemmer af Kunstpavillonen: 50 kr.


Koncerten er generalprøve på det program, koret vil synge på deres kontur på Skagen Museum den 14.-16. september 2018

Vokalensemblet Vokal Vest er et velsyngende kammerkor med 13 medlemmer.

anledning af korets koncert i på Skagens Museum, er det udvidet med 5 medlemmer. De fleste af kormedlemmerne har baggrund som gymnasielever med musik som tilvalg, organister, kirkesangere eller musiklærere.

Koret har 
eksisteret i 16 år og er hjemhørende i Ringkøbing. Vokal Vest har sunget koncerter rundt omkring i Danmark, i Nordtyskland – og selvfølgelig hjemme i Ringkøbing. Koret er grundlagt og ledet af organisten ved Ringkøbing Kirke, Klaus V. Jensen.Koret synger et alsidigt klassisk repertoire med god publikumsappel og har til lejligheden sammensat et helt særligt program, der tager udgangspunkt i komponister, der besøgte Skagen i årtierne omkring århundredskiftet – Hakon Børresen, Edvard Grieg, Hugo Alfvén, Carl Nielsen og Evert Taube.

Koret 
synger f.eks. Alfvéns elskelige korstykker: Och jungfrun hun går i ringen og Uti vår hage, samt Carl Nielsens dejlige sange: Som en rejselysten flåde og Se dig ud en sommerdag. Derudover synger koret et par nyere satser af komponisterne Thorkil Høgsbro; Vagn Holmboe og Niels la Cour; bl.a. Jeg er havren i et sjovt og spændende arrangement. Mange af korstykkerne knytter
forbindelse til naturen og livet ved havet.

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79