VK Lokalarrangement Platform


Torsdag den 15. januar 2015
 

3. gang at VAM's nytårskoncert blev afviklet i Vestjyllands Kunstpavillon.


Kunstpavillonen fyldt til sidste plads – ca. 170 publikummer + musikere og hjælpere.
Udsolgt 4 dage før.
 

VAM nytårskoncerten 2013 gik rigtig godt - nytårskoncerten 2014 blev forrygende, og igen i 2015 fik publikum en stor oplevelse!

 

 


 Koncerten varede 3 timer inkl. En pause på 30 min.
 
Første nummer på programmet var 3 piger fra Nr. Vium-Troldhede Skole – den yngste fra 1. klasse. De tog publikum med storm og så gik det eller slag i slag med første afdeling.
Grågæssene med deres fængende folkemelodier på violin, banjo og guitar efterfulgt af Irish Coffee med 3 af de kendte Irske sange samt et nyt selvskrevet nummer i samme stil.
Så kom Nicklas, der med vanlig charme og dygtighed fortolkede en række sange.
 
Første afdeling sluttede med Randi og Janni, der trods deres unge alder er veteraner i VAM sammenhæng. Akkompagneret af Randi på guitar, gav de en række sange, hvor både deres solosang og tostemmige sang er i en klasse for sig.
 
Efter pausen tog Voksen Musikdating over med bl.a. Yvonne Østergaard Madsen, der med sin kraftfulde stemme kom omkring sange af bl.a. John Denver og Dolly Parton.
 
Da Mor Var Dreng gav i deres vanlige swingstil sange som I’m gonna sit right down and write myself a letter og Aint she sweet.
 
For ca. 50 år siden dansede folk i Videbæk til bandet Winds of Change. De ”gamle” drenge har nu fundet sammen igen og gav et super genhør med melodier fra den gang – bl.a. Ruby Tuesday og Under the Boardwalk.
 
Koncertens sidste punkt var Doctor’s Orders, der har kastet sig over en række af swingende ”Crooner-sange”b.l.a.,Mack the knife og Autumn leaves.
 
Aftenen sluttede med, at Doctor’s Orders spillede originalversionen af Auld lang syne med overledning til Sku’ gammel venskab ren forgå, som publikum stående sang med på.
Det er vores indtryk, at publikum havde en rigtig hyggelig aften omkring cafébordene og på stolerækkerne og nød koncerten med de mange dygtige lokale amatørmusikere.

 

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79