VK Lokalarrangement Platform


Onsdag den 17. november 2021

KONCERT med det vestjyske band

TAMBOURINE


Billetpris 125 kr.  / for medlemmer 100 kr.

 

Billet kan bestilles i Kunstpavillonen eller på  9717 2879 i åbningstiden.Kom til en dejlig koncert med musik fra 60-erne og 70-erne i
Kunstpavillonens fantastiske lokaler
 

TAMBOURINE hedder et nyt / gammelt orkester med rødder i det vestjyske.
 
Nyt fordi orkestrets første øveaften daterer sig til april 2011. Gammelt fordi medlemmerne alle har en forkærlighed for musik af ældre dato - nemlig musik fra 60’er og 70’er (1900 og … forstås!).
Desuden er musikerne også selv fra midten af det forrige århundrede. Dengang hvor langt hår var langt hår og en spade var en guitar med strøm i bagdelen. Musikere var langt fra enhver svigermors drøm, og sprut og andet var noget man drak, røg og indtog.
Bandet tog som nævnt sin begyndelse i 2011 og efter en kort pause og en lille omorganisering i 2019 og dele af 2020 har ”Men” i navnet nu fået exit, så bandet nu slet og ret hedder ”Tambourine”
 
De fire af medlemmerne har fulgt og udøvet de fleste musikgenrer op gennem 70’erne og 80’erne – men er altid vendt tilbage til det musikalske fundament - nemlig den uforfalskede musik, der kan udføres af guitar, bas, keyboard og trommer tilsat fine vokalharmonier.
Senest tilkomne medlem Kirsten Sørensen er pianist og har haft musikken som fritidsinteresse gennem flere år og har tilført vokalsiden et ekstra løft. Hun er bandets ”Benjamin” og som sådan også en væsentlig faktor i nedsættelse af medlemmernes gennemsnitsalder.
 
Repertoirets sammensætning kan i første omgang virke lidt som spredt fægtning, men fornægter sig ikke i ovennævnte beskrivelser. Der er musik af bl.a. Beatles, Rolling Stones, Byrds, Eagles, Van Morrison, The Hollies, Spencer Davis Group, The Seachers, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton, Kinks, Roy Orbison, m.fl.
 
Yderligere oplysninger
Anton Bjerg - 23436655

Tambourine består af:

Bjarne Nielsen fra Harboøre, leadsang og guitar

Henning Kaasgaard fra Harboøre, leadguitar og sang

Kirsten Sørensen fra Lem st. piano og sang
Søren Østergaard Skjelmose fra Vildbjerg, trommer og medsang

Anton Bjerg fra Ringkøbing, bas og sang

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79