VK Lokalarrangement Platform


Festival 19.-20. februar samt 23. - 26. februar

i Ringkøbing-Skjern Kommune   


Læs mere om festivallen på vinterlys.rksk.dk

Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum og parkanlægget omkring udstillingsbygningerne er også en del af Ringkøbing Skjern Vinterlys festival.

 
I parkanlægget og ved søen der omkranser Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum vil der være forskellig-artede lyssætninger på skulpturer, træer, og bygningerne selv, som vil være med til at fejre temaet Livets Træ.


Der vil være aftenåbent i Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum med gratis adgang til toiletter, caféen er tilgængelig, og der er mulighed for betalt adgang til udstillingerne den 19. - 20. februar samt 23. - 26. februar 2022 kl. 19.00-21.00.

Kom og nyd en sanselig og farvestrålende gåtur rundt i parkanlægget, ved søen og på legepladsen, eller kom ind i Vestjyllands Kunstpavillons café og få varmen.


De smukke skulpturer fra Jens Lunds hånd og bygningen selv, samt enkelte store træer,  vil blive belyst med forskellige former for farvet lys.

De stærke farver vil trække en reference til de stærke farver i Arne Haugen Sørensens malerier, som I finder inde i museet.

Belysning af parkanlæggets skulpturer, træer og bygning giver børn, unge og familier mulighed for at gå en tur i anlægget og få en smuk og magisk oplevelse sammen, af farver og former i februars mørke aftener.


Foto: Finn Nielsen

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79