VK Lokalarrangement PlatformSøndag den 19. september 2021

kl. 17.00-19.00


Koncert med Helle Møller Kvartet

 

Entre: 100 kr.

Medlemmer af Kunstpavillonen 75 kr.

 

Billetter kan bestilles i Kunstpavillonens åbningstid på tlf. 9717 2879.

Der kan købes kaffe, vin og øl i pausen.

 

Arrangør: Lokalarrangement


Sebastian, Anne Linnet og John Mogensen udsat for jazz

Det er hvad de erfarne musikere i Helle Møller Kvartet leverer på Vestjyllands Kunstpavillon søndag den 19/9 kl. 17.00. Danske klassikere fortolket med kærlighed, nærvær og legelyst.

Koncerten byder på et forfriskende miks af genkendelse og overraskelse. Kendte sange får ny mening og dybde, når fortolkningerne drejer dem i uventede retninger. Her danser Sebastian en hed bossa nova, John Mogensen går afro og Trille sendes en tur omkring New Orleans. Nordiske klange drysses over C.V. Jørgensen og Gasolin, og tv2 får armen vredet om – rent rytmisk.  

Det er musik med bred appel - både for jazznørden og novicen. Hvis jazzen er ukendt land, kan de kendte sange vise vejen indenfor.

Kvartetten har base på Sjælland, men både sangeren Helle Møller og pianisten Catrine Frølund har rødder i det vestjyske. Med støtte fra Kulturministeriets pulje til kunstneriske sommeraktiviteter er kvartetten på en jysk turné, der også besøger Vadehavscentret i Ribe og Museum Sønderskov i Brørup.

Der er mulighed for en spændende dobbeltoplevelse, hvor publikum både kan komme til koncert og nyde udstilling på Vestjyllands Kunstpavillon. Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79