VK Lokalarrangement Platform


Udstillingen var oprindelig planlagt til den 9. januar - 14. februar, men pga. Corona-lukning flyttet til nedenstående:

24. april - 16. maj 2021

Udstilling med Vestjyske kunstnere


Billedkunstner og skulptør Inger Elisabeth Birn og
billedkunstner Marian Russell Bojsen, Holstebro

 

Fernisering lørdag den 24. april kl. 14-16


Åbning af medlem af Europaparlamentet Søren Gade
og musik af kunstnerisk leder Janie Thomsen på fløjte.


 

BEMÆRK følgende retningslinjer i f.m. ferniseringen
kl. 14-16 pga. Corona-reglerne:

Ferniseringen foregår med tale af Søren Gade UDENFOR Kunstpavillonen, hvor 50 personer må samles, og der stilles højttalere op.

 

For at overholde krav om forsamlingsforbud på højst 10 INDENFOR til arrangementet, kan der komme 10 personer ind til udstillingen af gangen, og efterhånden som de har set udstillingen og går ud, kan andre overtage deres plads så alle får mulighed for at se udstillingen.


Alle er velkommen

 

Fotogalleri fra ferniseringen

Foto: Eigil Lundsgård

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse.


Pressemeddelelse

Efter flere aflysninger og udsættelser kan vi i Vestjyllands kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum nu åbne en spændende sæson 2021.

Der sker lørdag den 24. april kl.14.00 med fernisering af en udstilling i Vestjyllands Kunstpavillon med vestjyske kunstnere, der er Inger Elisabeth Birn og Marian Russell Bojsen fra Holstebro.

Inger Elisabeth Birn udstiller skulpturer i bronze og ler samt malerier, medens Marian Russell Bojsen udstiller malerier bl.a. portrætmalerier. Nogle af værkerne på udstillingen vil være til salg.

Udstillingen åbnes af medlem af Europarlamentet Søren Gade, og der vil være musikalsk indslag med kunstnerisk leder Janie Thomsen på fløjte.

​I Arne Haugen Sørensen Museum er der en udstilling med ”Korset og Himmelstigen” samt ”Den Store Fortælling”. Med de nye lempelser af restriktioner vil vores cafe være åben med begrænsninger. Vi glæder os til at modtage vore medlemmer og gæster i den nye sæson. 


Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79