VK Lokalarrangement Platform


Søndag den 29. maj 2022 - kl. 10.00-12.30

MUNSJ - Tophøj og Barslund

 

Musik + Brunch

Andreas Tophøj og Rune Barslund 

Pris for koncert og brunch
Børn (2-12 år) 50 kr.

Voksne 150 kr.

*Siddende*

Bemærk: Billetter kan kun købes i forsalg senest den 25. maj 2022 kl. 12.00

 

Køb billetter via dette link

Læs mere om arrangementet på Generators hjemmeside

 

Lokalarrangement: DSI Generator, Ringkøbing og Vestjyllands Kunstpavillon

 

Spillestedet Generator præsenterer i samarbejde med kulturhuset Mejeriet og Vestjyllands Kunstpavillon et nyt koncept – MUNSJ – som består af live musik, god mad og kvalitetstid med familie og venner. Musikken bliver præsenteret i en hyggelig og afslappet atmosfære med plads til folk i alle aldre.

Når du køber en billet i forsalg, sikrer du dig adgang til en lækkert anrettet brunch tilberedt af en lokal restauratør. Maden er tilberedt af lokale råvarer af god kvalitet.

Koncerten:
Andreas Tophøj og Rune Barslund er to af de stærkeste navne i ny dansk folkemusik. De to etniske jyder optræder med violin, accordeon, bratsch, whistle og vokal. I de senere år har de lagt publikum for fødderne på spillesteder og festivaler i hele Skandinavien, Storbritannien, Irland, og Tyskland. Bl.a. har store internationale festivaler som Tønder Festival, Celtic Connections og Kaustinen Festival nydt godt af duoens musik.

Andreas og Rune viser en ny retning i folkemusikken, et dansk sammenkog medtraditioner fra andre nordatlantiske kyster. Gennem lange rejser og ophold i Irland, Amerika og Finland har frugtbare møder med keltiske og nordiske musikere og musikkulturer fundet sted. Resultatet er en musik der spejler det nordiske vejr, med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring. I dette karske rum finder musikken varmen, hvirvler, gløder og bliver ekstatisk og undertiden ja: inderligSådan er også deres originale repertoire, når de to musikalske historiefortællere inviterer på rejse i et flot og medrivende sammenspil. Særligt ved duoens liveoptrædener stråler disse to herrer, når de underholder med beretninger om livet og skaber musik, der bliver i publikums erindring længe efter at den sidste tone klinger ud.

Fotogalleri fra arrangementet

Foto: Eigil Lundsgård

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse.


Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79