VK Lokalarrangement Platform


Torsdag den 31. januar 2019 kl. 19.30
 

7. gang hvor VAM's populære nytårskoncert skal afvikles i Vestjyllands Kunstpavillon.

 

Entre 100 kr.
Medlemmer af VAM eller Kunstpavillonen 75 kr.

 

Billet kan bestilles i Kunstpavillonen eller på  9717 2879 i åbningstiden.

Kan også forudbestilles på vamf@live.dk

 

Lokalarrangement / Videbæk Amatør Musikforening


For 7. år i træk afvikler VAM sin nytårskoncert i Vestjyllands Kunstpavillon. Det er en dejlig begivenhed, som altid fylder Kunstpavillonen med et oplagt publikum.

VAM vil med nytårskoncerten gerne præsentere publikum for mange af de dygtige amatørmusikere, vi har i lokalområdet.
 
Vi prøver at sammensætte et program, hvor vi både præsenterer nogle etablerede grupper samt helt nye konstellationer af musikere – sådan bliver det også i år.

Spillemandsgruppen ”Harpiks”
Ole Arnbak samlede en flok spillemands-entusiaster i VAMs øvelokale. Det blev til spillemandsgruppen ”Harpiks”. Gruppen vil underholde publikum i Kunstpavillonens foyer, når de ankommer til koncerten.
 
VKF Band
Vi er rigtig glade for at vi kan præsentere en samspilsgruppe fra Videbæk Kristne Friskole. Gruppen bliver de første, der indtager scenen i første afdeling af koncerten.
 
Questionpoint
Questionpoint er VAMs ”ungeband”. Bandet har allerede flere offentlige optrædender bag sig bl.a. til Open by night i Videbæk og ”Knæk Cancer” i Troldhede.
 
Doc and the sideeffects
Guitaristen Torben Jørgensen har allieret sig med Tina Jensen, Ole Schmidt, Ole Arnbak og Flemming Lauritsen. Gruppen præsenterer et sæt med numre af bl.a. Don Mclean og Leonard Cohen
 
VAMs Nytårsband 2019
En folk garvede musikere har fundet sammen i dette års Nytårsband. Steen Vilsbøl, Aage Brund Nielsen, Henning Bendtsen, Ole Schmidt og Jesper Meldgaard. Gruppen leverer en stribe populære numre.

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79