Se også mere på museets egen hjemmeside: https://www.ahsmuseum.com/


23. april - 17. juli 2022


90-års fødselsdags-udstilling i Kunstpavillonen og museum med egne og lånte værker af Arne Haugen Sørensen.


23. april - 17. juli 2022

I anledning af Arne Haugen Sørensens (f. 1932) 90-års fødselsdag viser Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum en udstilling med en række af kunstnerens hovedværker spændende over hele kunstnerens oeuvre.

At en markant nulevende kunstner kan fejre sin 90-års fødselsdag, giver en helt unik mulighed for at samle værker fra 70 års kunstnerisk virke. Arne Haugen Sørensen er stadig produktiv og der vil således også være helt nye værker, der viser hans stadigt aktuelle samfundskritiske stillingtagen, samt værker der går helt tilbage til den kunstneriske start.

Arne Haugen Sørensen er både grafiker og maler og derfor vil udstillingen rumme både grafiske værker og malerier, for at vise hvordan kunstneren anvender de to medier i vekselvirkning.

Siddende vandringsmand med barndomsminder, 1992


Rigtig mange gæster havde fundet vej til ferniseringen, og det var en glad Arne Haugen Sørensen, som selv var til stede og fortalte, at det næsten var som at se hele hans liv gennem udstillingen, som viste hans kunst gennem de sidste 70 år.

Der er udgivet et katalog med alle kunstværker fra udstillingen og mange gæster købte kataloget og fik den signeret af den glade kunstner selv.

Arne Haugen Sørensen, f. 27. april 1932

Se yderlig fotos fra opsætning og fernisering herDet spændende forløb fra ide i 2014-2015 til virkelighed i 2017 er beskrevet i "Sådan blev museet til"

Arne Haugen Sørensen og Dorthe Stenbuch Krabbe havde i 2014 en fælles udstilling i Vestjyllands Kunstpavillon. 
Se fotos fra 2014 udstillingen her.

"Byggeriet fra start til slut" viser fotoserie over byggeriet af museet fra januar 2017 - september 2017.

Fernisering og åbning af museet betød mange gæster i flere dage, se fotoserien fra de 2 dage under "Åbning og Fernisering 2017"


Fotogalleri fra Arne Haugen Sørensen Museum

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse.


Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79