VK Samtidskunst Platform


18. februar - 26. marts 2023

Soloudstilling med billedkunstner Ulrik Møller

 

TRANSVERSAL

 

Fernisering
Lørdag den 18. februar 
kl. 14.00-16.00

 

 

Kurator og kunstner vil være til stede.

Alle er velkommen

 

Udstillingen er den første udstilling kurateret af Tina Anette Madsen under paraplyen VK Samtidskunst i samarbejde med Vestjyllands Kunstpavillon.

Pressemeddelelse vedr. udstillingen (0.1 Mb)

Diverse links:

Ulrik Møllers hjemmeside


Ulrik Møllers instagramprofil


Ulrik Møller drager reference til det klassiske landskabsmaleri, men hans værker bliver til udsagn om moderne eksistens, ånd og natur. De hverdagsagtige landskaber giver i Møllers malerier, genklange af hemmelighedsfyldte eksistentielle stemninger.

Værkerne er afbildning af landskaber, men er også billeder af overgange eller en form for transcendens. Niveauer som beskueren kan gå igennem eller lade sig udveksle i. De forskellige niveauer kunne også kalde parallelle forløb eller linier og sådanne linier forbindes af transversaler.

Til denne udstilling vil bl.a. store havstykker på kanten til det abstrakte, gå i dialog med Pavillonens hvide rum.

Ulrik Møller (f. 1962 i Vester Åby, Fyn) bor og arbejder i Berlin og er autodidakt, bortset fra et ophold på Holbæk Højskole. Han har modtaget Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og er repræsenteret på bl.a. Statens Museum for Kunst og i samlingerne Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet. 


Fotogalleri fra udstillingen

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse

Foto: Eigil Lundsgård


Udstillingen er støttet af:Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79