VK Lokalarrangement Platform


Det er tredje gang, at vi afholder 4 Kunsthøjskoledage i samarbejde med LOF Ringkøbing-Skjern.

Program 2017-18

 
1. Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 9.30:
Billedkunstner, maler , forfatter og tegner  Lars Christian Kræmmer, København. Lars er stifter og ejer af ART- MONEY, der i 2017 har 20 års jubilæum og blevet World Wide.  Lars er også portrætmaler og tegner efter modeller. Hans litteraturer er digitalt og kan læses elektronisk. Lars Christian Kræmmer vil i sit foredrag især fortælle om ART-MONEY .

2. Torsdag den. 16. november 2017 kl. 9.30:
Museumsinspektør og formidlingschef på Aros,  kunsthistoriker  Birgit Pedersen,  Aarhus.  Birgit arbejder med  formidling af kunst og kultur både skriftlig, mundtlig, teatralsk, musisk og digitalt. Desuden  varetaget Birgit et utal af arrangementer og event med formidling af kunst og kultur  som omdrejningspunkt.   Birgit Pedersen foredrag ”KRÆVER SÆRLIGE BRILLER”vil omhandle formidling af kunst og kultur.

3. Torsdag den 25. januar 2018: 
Billedkunstner Adi Holzer, København  er født i Østrig, men har i mange år boet i Danmark. Adi er uddannet i Wien og har undervist i billedkunst i Østrig og Danmark. Adi Holzer har udsmykket flere kirker i Danmark bl. a .  de nærliggende kirker i Lem og Feldborg .  Adi er en erfaren  kunstner og foredragsholder . Adi Holzer vil i sit foredrag fortælle om Kirkekunst , sine malerier, glaskunst og glasskulpturer.

4. Torsdag den 8. marts 2018:
Sogne- og korshærspræst samt kunstformidler Søren Kristian Nielsen, Holstebro . Søren er i Vestjyllands Kunstpavillon kendt som  en spændende foredragsholde og arbejder tæt sammen med mange kunstnere. Søren har bl.a. skrevet ”Den store Passion” sammen med Arne Haugen Sørensen. Søren Nielsen vil i sit foredrag  fortælle om eksempler på god kunst og hvad der er god kunst, der vil noget.
 

Praktisk information
Vi mødes kl. 9.30, hvor vi begynder med kaffe/te og rundstykker som kan købes i cafeen.
Fra kl. 10.00 til 12.00 er der foredrag.
Sidste foredrag slutter evt. med frokost.
 
Tilmelding: www.rksk.lof.dk
Skoleleder Karen Marie Ventzel.
Tlf. 5124 6903
Træffes tirsdag og onsdag kl. 16 -18.
 
Venlig hilsen
Bestyrelsen


Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79