VK Lokalarrangement Platform


BEMÆRK
Koncerten med Hedekoret er blevet aflyst.Onsdag den 24. maj 2023 kl. 19.30


Fokus på forår og firserne, når Hedekoret synger foråret ind

Pianist Henrik Tjagvad 

Billetpris kr. 125
Medlemmer af Kunstpavillonen kr. 100

 

Billetter kan i åbningstiden bestilles og købes i Kunstpavillonen eller på tlf. 97172879 

 

Arr.: Lokalarrangement

Pressemeddelelse (0.1 Mb)

Kan man lide Tøsedrengene, Sebastian, Ray Dee Ohh og Dodo & the Dodos er der rig lejlighed til at sin lyst styret, når Hedekoret onsdag den 24. maj afholder forårskoncert i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk.

Et særligt tema blive nemlig hits fra firserne, men derudover viser koncerten i lighed med tidligere år korets bredde i repertoirevalg. Publikum vil blive præsenteret for rytmisk musik fra danske Martin Brygmann, over engelske Pompei og Rag'n'Bone Man til amerikanske Lady Gaga og Neil Sedaka. I den blidere ende synger koret sange af Agnes Obel, Sys Bjerre samt helt ny musik af Marianne Søgaard.

Hedekoret er et af Hernings førende kor. I sin nuværende form blev koret dannet i 1970, men har rødder tilbage til 1920’erne. Koret ledes af Mette Flodgaard, og består i øjeblikket af omkring 40 dygtige og glade sangere med en god fordeling i de 4 stemmegrupper sopran, alt, tenor og bas. Koret mestrer stort set alle genrer af musikken, men har i forårets koncert lagt vægten på moderne rytmiske toner. 

Pianist er Henrik Tjagvad.

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79