VK Kunstforeningen for Ringkøbing og Omegn


 

Kunstforeningen for Ringkøbing og Omegn arrangerer én udstilling om året med fokus på den gode og tilbagevendende udstilling med Danske og Internationale kunstnere.

8. juli - 7. august 2017

Udstilling "Long Journey" med tekstilkunstner Anne Brodersen


Fernisering lørdag den 8. juli 2017 kl. 14.00
 

hvor der vil være musikalsk indslag ved pianist Anne-Marie Hjelm og kunstneren vil fortælle om sin udstilling ”Long Journey” og sit liv som kunstner i Vestjylland.


Gratis adgang til fernisering - alle er velkommen


CV Anne Brodersen - læs bl.a. om de udstillinger Anne Brodersen har deltaget i mm (72.3 Kb)

I rigtig mange år har Anne Brodersen været en markant og synlig del af det vestjyske kunstneriske landskab, både som aktiv kunstner, som kurator og arrangør af udstillinger.

Senest så vi hende aktivt med i ”Vestrum”, hvor lokale kunstnere fandt vægplads på 4 utraditionelle udstillingssteder i kommunen. Men titlen ”Long Journey” markerer også et langt kunstnerliv med et væld af kurser og udstillinger i ind- og udland efter hendes uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i København 1966-70, hvor billedvævning og brodericollage samt blandform var hendes arbejdsområde.

Hendes kunst har fået lov at pryde et væld af offentlige bygninger i hele det vestjyske område og hun har været med til at udsmykke en række lokale kirker som Rindum, Højmark, Ølstrup, Nees og Sdr. Nissum.

Det bliver spændende at opleve, hvilke kunstværker Anne Brodersen vil fremvise fra hendes ”Lange Rejse”. Selv om rejsen ser ud til at bevæge sig fra Hovedlandet til mere østlige trakter, er der ingen tvivl om, at her er sat dybe spor.

Velkommen til Kunstforeningens og Anne Brodersens udstilling ”Long Journey”, der løber fra 8.7.2017 og frem til 6.8.2017.

Ved ferniseringen vil kunstneren være til stede og fortælle om sit lange liv i kunsten, og der vil blive budt på musikalske indslag ved pianisten Anne-Marie Hjelm og en lille forfriskning. Der er gratis adgang ved ferniseringen.


Fotogalleri fra ferniseringen

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse.

Vestjyllands Kunstpavillon | Arne Haugen Sørensen Museum | Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk | Tlf.: +45 97 17 28 79